Rólunk

2018 januárjában alapítottuk iskolánkat, családi vállalkozásban. Szándékunk a jelöltek alapos felkészítése a valódi közlekedésre, hiszen a forgalmi vizsgán való megfelelés nem elegendő a mai, rohanó közlekedésben való biztonságos részvételhez.

Mivel a jogosítványt szerző tanulók zömében a 17-20 év körüli korosztályból kerülnek ki, a szülők felelőssége sem elhanyagolható abból a szempontból, hogy milyen minőségű, mennyire alapos és mennyiségű felkészítést nyújtó autós iskolát választanak.

Ma már nem elég a technikai tudás, a közlekedési gondolkodás, a közlekedési taktika és a vezetéstechnika oktatása legalább annyira fontos, ha nem fontosabb, mint az, hogy a jelölt kezelni tudjon egy járművet. Az idősebb korosztálynak is fel kell készülnie arra, hogy világunkban a közlekedés is felgyorsult, ennek megfelelően pedig a mérlegelési-döntési folyamatoknak is gyorsabban kell végbemenniük.

Ennek megvalósításához az iskolánk rendelkezik minden adottsággal, kitűnő szakemberekkel és technikai felszereléssel várjuk a jelentkezőinket.

Az elméleti oktatás keretein belül a jelöltek megismerkednek a közlekedésrendészeti szabályokkal, alapvető szerkezeti ismeretekkel, a járművezetés elméletével és olyan szintű tudást szereznek, hogy később a gyakorlati oktatás során az elméleti tudásanyag automatikusan épül be a közlekedési tapasztalatszerzés gyakorlatának folyamatába.

A várva várt forgalmi oktatás során pedig személyre szabottan, egyéni igények és sajátosságok figyelembe vételével, modern gépkocsikon, türelmes oktatók mellett sajátíthatnak el minden olyan alapismeretet, amely biztosítja, hogy a sikeres forgalmi vizsga után kellő önbizalommal, biztonságosan, önállóan vehessenek részt a közlekedésben.

Iskolánkban az alapvető ismereteken felül ennek megvalósításához több fakultációt is ajánlunk, ami minden esetben egyénileg választható..

Részletesen a Fakultatív lehetőségek oldalon olvashatnak erről.